SNEXX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 316 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SNEXX. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 13:19 Zeer onduidelijke acties op verschillende sites waardoor we te weinig kregen. Gelukkig zijn de porties patat groot. Telefonisch niet tot een oplossing gekomen dus de laatste keer dat we hier hebben besteld.
23 nov 2022 om 8:36 I ordered a bunch of eierballen for a borrel and 5 people asked me where i ordered them. Extremely tasteful from snexx.
20 nov 2022 om 13:17 Frikandel mayo, frikandel opensnijden en dan mayo ertussen. Het is geen frikandel speciaal, dus dat viel tegen. Patat oogde vettig en niet helemaal gaar. Chicken wings waren oke. Al met al matig
21 okt 2022 om 20:32 Heerlijk gegrilde sate, pindasaus prima. Patat super. Jammer van de grote stukken sla in de salade. De smoothie sunshine is to die for!
21 okt 2022 om 0:13 Heerlijk
16 okt 2022 om 22:16 lekkere friet maar de hamburger was smaakloos. de smaak verschilt per bestelling jammer
16 okt 2022 om 18:16 Slappe friet en slappe snacks. Kroket viel nota bene uit elkaar van de slapheid
15 okt 2022 om 17:17 Vlotte bezorging en prima burgers.
15 okt 2022 om 13:10 lekker gegeten .top!
10 okt 2022 om 0:29 snel bezorgd en lekker gegeten
8 okt 2022 om 23:46 Vriendelijk, snel, goede service!
6 okt 2022 om 20:16 Super lekker